Values

Angajații Continental – cât de mulțumiți sunt la locul de muncă?

         Sfârșitul anului aduce pentru noi, compania Continental Sibiu, un bun prilej pentru a însuma toate realizările și succesele obținute.

        După cum știți, Continental este un concern al cărei principal scop este acela de a crea un mediu propice pentru fiecare angajat, în care acesta să se dezvolte pentru a putea cotribui la calitatea producției.

        Ca în fiecare an, am vrut să aflăm cum se simte fiecare angajat în calitatea de membru al marii familii Continental. Astfel, în perioada septembrie-octombrie 2017, am realizat un sondaj la care au participat aproximativ 1000 de angajați, din totalul locației, de 4000. Scopul principal al studiului a fost dezvoltarea continuă a culturii organizației noastre și optimizarea procesului de lucru și a cooperării bazate pe feedback-ul și sprijinul din partea angajaților.

       Sondajul s-a bazat pe integrarea în viața profesională a valorilor noastre, anume: Trust, Passion To Win, For One Another și Freedom to Act.

      Sunt mândru că lucrez la Continental Sibiu! 

        Rezultatul sondajului este îmbucurător: peste 72% dintre angajați sunt mândri că lucrează la Continental!

       În perspectivă, Continental Sibiu își propune să continue procesul de dezvoltare organizațională din ce în ce mai accelerat, pentru a motiva angajații, care reprezintă cel mai important partener.