Afis Sibiu

BuzzCamp

 Inspire Group a dat startul înscrierilor pentru ediția din această primăvară a evenimentului BuzzCamp, cu numărul de ordine 15. Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, la ediția BuzzCamp Career Series, TU ești în prim-plan.

BuzzCamp vizitează Sibiul pe data de 21 aprilie și împreună cu Tudor Mîrza – Analist Recrutare STC, Codruța Beu Răbăgelu – coordonator Incubator107 Sibiu și Elena Ognean – Agency Manager NN, îți pregătim o super conferință pe tema  „Personalitatea și cariera – prieteni sau inamici?”.  Te așteaptăn la BuzzCamp, la Hotel Golden Tulip, să afli care este relația dintre personalitate și profesie. Vorbim despre o prietenie bazată pe susținere reciprocă sau despre  o joacă de-a șoarecele și pisica ?

 Îți dorești să dezvolți o carieră, dar nu știi sigur spre ce domeniu să te îndrepți?

Personalitatea reprezintă o variabilă importantă și de luat în calcul atunci când vine vorba de alegerea drumului profesional. De asemenea, caracteristicile personalității pot reprezenta un ghid esențial în alegerea domeniului, dar și a  mediului de lucru și a naturii principalelor activități pe care le desfășori. Despre toate acestea o să vorbim începand cu ora 10:00 în cadrul conferinței.  

În a doua parte a zilei plănuim să ne axam strict pe carieră, așa că specialiștii de la STC și NN vin să te cunoască, să îți descopere potențialul și să te angajeze.

 Înscrie-te acum aici și hai să vezi ce alte surprize ți-am mai pregătit!