Eduhub

Edu Hub – Laboratorul de antreprenori

Studenții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu vor avea posibilitatea să învețe practic felul în care se pun bazele unei afaceri și pași pe care trebuie să-i urmeze pentru a avea succes.

”Edu Hub Laboratorul de antreprenori” este un program dezvoltat de ULBS împreună cu fundația Romanian Business Leaders (RBL), iar startul se va da în 18 octombrie, de la ora 14:30, în Aula Magna a Facultății de Medicină, în prezența a doi dintre antreprenorii fundației, Dragoș Anastasiu și Bianca Dăncilă.

”Acest modul de antreprenoriat urmărește dezvoltarea spiritului antreprenorial, a abilităților necesare și a unei idei de afacere (proprie sau bazată pe o oportunitate identificată în piață), care, la final, va fi prezentată către  investitori (pentru a primi finanțare)”, a declarat prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector al ULBS.

Acest modul îmbină informațiile livrate de către antreprenori, în cadrul a 10 workshop-uri, cu sfaturile din experiența acestora. În cadrul fiecărei sesiuni participanții vor avea parte de  exerciții practice prin care vor identifica o idee de afacere (dacă nu au deja una) și vor lucra în continuare pentru dezvoltarea ei, astfel încât să își lanseze afacerea proprie pe care să o prezinte în fața unor investitori.

Programul se va desfășura pe durata a 6 luni (octombrie 2016 – martie 2017) și se adresează studenților din cadrul ULBS (de la toate ciclurile de studii, toate specializările). În cadrul proiectului se vor desfășura workshop-uri practice, alături de antreprenori cu experiență locală și internațională, care le vor oferi studenților exemple personale  despre cum au întâlnit și depășit obstacole mentale, operaționale și financiare.

Puteți consulta pagina de facebook a modulului antreprenorial Eduhub https://www.facebook.com/ulbs.eduhub/