ONLINE

Înscriere online la disciplina Educație fizică și sport

 

În atenția studenților din anii I și II, studii de licență

Înscrierile pe opțiuni la disciplina Educație fizică și sport pentru semestrul II se fac online, în perioada 01.02.2019-22.02.2019.

 

Urmați instrucțiunile de mai jos:

Pasul 1

Accesați link-ul aplicației https://inscrieresportulbsibiu.ga/

Pasul 2

Citiți instrucțiunile de utilizare si apăsați butonul “VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU”.

Pasul 3

Citiți în întregime regulamentul de desfășurare a orelor de sport și apăsați butonul “PASUL URMATOR”.

Pasul 4

Orele de sport se desfășoară în două locuri, la sala de sport a Facultății de Științe și la sala de sport a Academiei Forțelor Terestre. La acest pas trebuie sa ALEGEȚI LOCUL dorit apăsând butonul cu numele sălii alese.

Pasul 5

Orele de sport se desfășoară o dată la două săptămâni. La acest pas trebuie sa alegeți în care săptămână doriți să luați parte la ora de sport – PARĂ SAU IMPARĂ.

Pasul 6

În cadrul orelor de sport se practică mai multe sporturi, la acest pas fiind necesară alegerea celui dorit. La sala Facultății de Științe (RAȚIU) se practică: badminton, baschet, volei si fotbal, iar la sala de la Academiei Forțelor Terestre (AFT) se practică: fitness, volei si tenis de masă.

Pasul 7

După ce ați apăsat pe butonul cu sportul dorit, va apărea un calendar din care veți putea alege ZIUA SĂPTĂMÂNII în care doriți să vă prezentați la ora de sport (la sala de pe Ion Rațiu activitățile se desfășoară de luni până vineri, iar la sala de la AFT doar în ziua de vineri).

Pasul 8

Selectați INTERVALUL ORAR dorit din ziua aleasă.

Pasul 9

În acest stadiu e necesar să completați toate câmpurile din fereastra deschisă, după ce ați selectat intervalul orar dorit. Datele necesare sunt: numele, prenumele, e-mailul, o parola (se va crea automat un cont din cadrul căruia veți putea verifica detaliile înscrierii dumneavoastră – vă puteți loga cu e-mailul si parola pentru vizualizarea profilului), facultatea si specializarea (pot fi selectate dintr-o listă) si anul în care sunteți (poate fi selectat dintr-o listă). Pentru a fi aprobată înscrierea, e necesar sa folosiți date reale. Imediat după înscriere veți fi redirecționat către pagina de profil.

Notă: În cazul în care aveți dificultăți la înscriere sau aveți întrebări, folosiți formularul de contact sau chat-ul din cadrul aplicației pentru a ne contacta.

Instrucțiuni pentru înscriere la disciplina Educație fizică și sport pe platforma online