DSCN1286

Întâlnire de gradul III cu tehnologia la Noaptea Cercetătorilor 2017

Compania Marquardt vă invită la o întâlnire de gradul III cu știința și tehnologia! Marquardt România va participa pentru a doua oară la Noaptea Cercetătorilor, un eveniment european de amploare care oferă publicului ocazia de a se întâlni cu cercetători din diverse domenii și de a lua parte la acţiuni ştiinţifice organizate într-o atmosferă distractivă şi neconvenţională.

Evenimentul Noaptea Cercetătorilor 2017 va avea loc în 29 septembrie între orele 16.00-23.00 în diverse locații ale Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Standul Marquardt va fi amplasat în curtea interioară a Facultății de Inginerie, cu acces din Bld. Victoriei, nr 7.

La standul Marquardt veți avea ocazia să vedeți produse de vârf și să faceți cunoștință cu ultimele tehnologii din domeniul industriei auto: KeylessGo, Passive Entry Passive Start Module, Smart Keys, și Electronic Steering Column Lock Modules.

În plus, pentru al doilea an la rând, veți putea lua contact cu tehnologiile în plină dezvoltare ale mobilității urbane ecologice, respective sistemele E-Bike dezvoltate de Marquardt: unitățile de control și operare, motorul, bateria, display-ul și senzorii care transformă bicicleta într-un vehicul urban agil, manevrabil, rapid și ecologic, capabil să ofere asistență la pedalare pe distanțe lungi. Sistemele E-Bike Marquardt au fost prezente și la ediția de anul acesta a EuroBike Show, cel mai mare târg European din domeniu.

În cadrul evenimentului Noaptea Cercetătorilor vor fi organizate experimente, expoziții, concursuri, spectacole cu roboți, vizite în laboratoare și diverse alte activități destinate publicului sibian de toate vârstele, dar mai ales tinerilor.

Organizatorul evenimentului, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu estimează că, la cele 100 de standuri, vor veni, ca și anul trecut, peste 10.000 de vizitatori. Un punct de atracție pentru publicul larg va fi și concursul cu premii în valoare totală de 10.000 lei.

flyer Noaptea Cercetatorilor