Marquardt Mqd Roadshow 2015 07 31 0013

Marquardt la Noaptea Cercetătorilor 2016

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu își va deschide porțile în noaptea de 30 septembrie pentru toți cei interesați de știință și cercetare în cadrul evenimentului european Noaptea Cercetătorilor 2016, pus sub deviza “Știința te provoacă!”.
Compania Marquardt a acceptat provocarea și va participa pentru prima dată la acest eveniment european, care se organizează simultan în peste 250 de orașe din Europa.
Între orele 16 și 23, publicul va avea parte de experimente, expoziții, concursuri, spectacole cu roboți și cafenele științifice într-o întâlnire de gradul trei cu eroii științei, cercetători din diversele discipline a căror muncă ne schimbă viețile.
Printre acești eroi ai cercetării se vor număra și reprezentanții Marquardt Sibiu, care vor participa cu un stand de informare la care vor prezenta două mașini Mercedes – un C 220 și un S 350 – echipate cu componente electronice produse la Sibiu, a căror funcționare va fi explicată publicului în detaliu.
Compania noastră a adus la stand și caravana Marquardt, un vehicul special construit și echipat, transformat într-o expoziție mobilă, în care publicul va avea ocazia să vadă filme de prezentare a companiei, istoricul acesteia, o prezentare a ultimelor tehnologii intrate în producție (componente electronice auto, eBike etc).
Tot la standul Marquardt vor fi prezentate publicului, la mai puțin de o lună după participarea la Eurobike 2016, două biciclete electrice cu sisteme de acționare și comandă modulare realizate de Marquardt, care și-a făcut astfel intrarea pe piețele mobilității urbane ecologice și eBike mountainbike.
Mai multe detalii despre conceptul Nopții Cercetătorilor puteți găsi la adresa http://ec.europa.eu/research/researchersnight/index_ro.htm, iar programul evenimentului la Universitatea Lucian Blaga Sibiu la http://cercetare.ulbsibiu.ro/nc.php.

mq-eurobike-4marquardt_e_bike

marquardt_mqd_roadshow_2015_07_31_0013caravanainterior