Concurs FINAL Portrait Fata

Researchers’ night – Noaptea Cercetătorilor 2016

   Evenimentul „Noaptea Cercetătorilor 2016” începe vineri, 30.09.2016, ora 15:00, în Aula Avram Iancu – Facultatea de Litere și Arte, cu premierea câștigătorilor la concursul ”Sibiul cercetătorilor – știință, tehnologie și cultură”.

  În data de 30 septembrie 2016, începând cu ora 16:00, universul fascinant al ştiinţei îşi va deschide porţile în Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu — Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului, Facultatea de Medicină, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Drept, Facultatea de Litere și Arte / Facultatea de Științe Socio Umane — , unde se vor organiza experimente, expoziții, concursuri, spectacole cu roboți, science – cafe, vizite în laboratoare și multe alte activități destinate publicului sibian de toate vârstele, dar în special tinerilor.

”Ne propunem să oferim o altă imagine a vieții universitare și a carierei de cercetător. Cercetători de toate vârstele, profesori cu experiență dar şi doctoranzi, studenți şi elevi vor intra în dialog cu sibienii; aceștia vor deveni prin și împreună cu Universitatea „Lucian Blaga” parte a unui eveniment european de anvergură… toți ne gândim la beneficiile prin care știința, cercetarea și cercetătorii ne fac viața mai frumoasă.” a declarat prof. univ. dr. Claudiu Vasile Kifor, prorector al ULBS.

link-uri utile: Flayer concurs Noaptea Cercetatorilor  Regulament concurs NC 2016.pdf

Noaptea Cercetatorilor 2016

facebook.com/NoapteaCercetatorilorSibiu