Wipro

Wipro Infrastructure Engineering SA din Rm. Valcea

Wipro Infrastructure Engineering SA Rm. Valcea este parte a corporatiei multinationale Wipro, companie globala implicată în diverse domenii de activitate, inclusiv productia de cilindri hidraulici.

In domeniul hidraulic, cu peste 2.000 de angajati, persoane calificate in 14 fabrici de ultimă generație din India, Europa de Nord, Europa de Est, SUA, Brazilia și China – Wipro Infrastructure Engineering este cel mai mare producător independent de cilindri hidraulici din lume și livrează aproximativ 2 milioane de cilindri Producătorilor Originali de Echipamente (OEM) din diferite zone ale globului. Peste 6 decenii de experienţă, împreună cu experienta profundă în inginerie, prezență geografică pe toate continentele, producție corespunzătoare şi calitate consecventă au făcut ca Wipro Infrastructure Engineering să fie unul dintre furnizorii preferați pentru soluţii hidraulice la nivel mondial.

Dorim sa oferim tinerilor ingineri posibilitatea sa lucreze intr-un mediu profesionist, in domeniul pentru care s-au pregatit timp de 4 ani.

De asemenea, oferim posibilitatea studentilor de a efectua stagiul de practica.

www.wiproinfra.com/romanian/