Invitatiebekaertdeslee

Ziua Porților Deschise BekaertDeslee

Compania BekaertDeslee organizează, pe data de 23 iunie 2017, Ziua Porților Deschise în cadrul fabricii de la Miercurea Sibiului. Studenților și masteranzilor Facultății de Inginerie li se va oferi ocazia de a afla direct de la specialiști ce înseamnă să lucrezi în proiectarea, producția și controlul de calitate al materialelor textile tehnice, de asemenea detalii despre programarea și mentenanța utilajelor și instalațiilor specifice.

Studenții interesați să afle cum se produc tricoturile și țesăturile pentru saltele și cum funcționează echipamentele dintr-o fabrică de articole textile, sau cei care doresc să parcurgă întregul flux de producție alături de angajații companiei, sunt invitați să afle toate aceste lucruri direct de la fabrica din Miercurea Sibiului, între orele 11 – 15. Transportul va fi asigurat de către organizatori.

O altă veste bună pentru studenți este aceea că, prin aplicarea la acest eveniment, ei se pot înscrie, prin depunerea CV-ului, la programul de internship și la stagiul de practică puse la dispoziție de către compania BekaertDeslee. În funcție de aptitudinile lor, studenții vor fi selectați atât pentru aceste programe, cât și pentru o eventuală angajare în cadrul companiei.

Participarea la eveniment este gratuită, însă pentru managementul desfășurării activităților în bune condiții, studenții se pot înscrie printr-un mail către dorin.vlad@ulbsibiu.ro.