In data de 28 martie 2019 la Medias, incepand cu ora 16:00, va avea loc primul eveniment din cadrul proiectului “Career Insight”.

Proiectul este dedicat studentilor de la specializarile TDDH si  IMGN si este realizat in parteneriat cu Societatea Inginerilor Petrolisti din Romania.

 Scopul proiectului”Career Insight” este Acela de a oferi suport studentilor de la acest profil in dezvoltarea abilitatilor profesionale si personale.

 In cadrul proiectului, in fiecare luna, vor fi invitati tineri profesionisti din industria de petrol si gaze care vor impartasi experienta, cunostintele si lectiile invatate de-a lungul dezvoltarii carierei, astfel incat sa ii ajute pe studenti sa identifice oportunitati si abilitati necesare pentru a putea fi competitivi la angajare, respectiv de a progresa in domeniile de specialitate ale industriei.

Totodata, proiectul urmareste sa ofere o viziune realista asupra activitatilor pe care studentii- viitorii angajati in companiile de profil, vor trebui sa le intreprinda.

 Cu acest prilej, va invitam sa participati la primul eveniment din cadrul proiectului “Career Insight”.

Link-ul evenimentului: https://www.speromania.org/events/career-insight/

Diana Andreea LUPU

SPE Romanian Section Young Professional Chairperson-Medias Group