Programul de master universitar Managementul Afacerilor Industriale vizeaza perfectionarea cunostintelor acumulate in cadrul studiilor de licenta si obtinerea de competente complementare, printr-o pregatire inter- si pluridisciplinara, capabila sa asigure specialisti care sa raspunda cerintelor in permanenta schimbare ale pietei muncii. 

Absolventii acestui program de master sunt capabili atat sa deruleze activitati in organizatii ce dezvolta proiecte de afaceri sau gestioneaza diverse activitati in domeniul productiv, comercial sau cel al prestarilor de servicii, cat si sa contribuie la programe de cercetare in domeniu, prin activitatea din perioada studiilor si/sau prin continuarea pregatirii prin inscrierea in programele de studii doctorale.

Programul de master universitar Managementul Afacerilor Industriale se adreseaza tuturor absolventilor de intavatamant superior ciclul I de studii (Programe de Licenta), indiferent de profilul absolvit, care doresc sa administreze si sa dezvolte afaceri de diverse tipuri.

Se pot inscrie la acest Program de Master:

  • absolventii de studii de Licenta ai Ciclului I Bologna (4 ani / 3 ani), pe locurile fara taxa si / sau pe locurile cu taxa;
  • absolventii de forma lunga de studii de Licenta – Legea 84 / 1995 (4 ani / 5 ani), pe locurile cu taxa.