Geoștiința-Beneficii  și competitivitate

În  data de 26.11.2020, începând cu ora 19:00, a avut loc un nou eveniment din cadrul proiectului Career Insight, avându-l ca invitat pe Alexandru Czika, inginer geolog în cadrul companiei Romgaz și membru activ SPE România, care a prezentat studenților de la specializarea TDDH aspecte tehnico-economice de interes din domeniul Geoștiințelor.

ID google meet:  meet.google.com/aca-gpmf-ums

Persoana de contact: Diana-Andreea LUPU, diana.lupu@ulbsibiu.ro

Asist.univ. drd.ing Facultatea de Inginerie

SPE Young Professional Romanian Section-Medias Group

—————————————————-

Proiectul Career Insight a demarat în anul 2017 în parteneriat cu Societatea Inginerilor Petroliști- Secțiunea Română (Society of Petroleum Engineers https://www.speromania.org/ ) și este dedicat în exclusivitate studenților de la specializarea Transportul, Depozitarea și Distribuția Hidrocarburilor din cadrul Facultății de Inginerie a Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Proiectul are ca și obiectiv susținerea și încurajarea studenților în dezvoltarea cunoștințelor și aptitudinilor tehnice profesionale necesare în industria petro-gazeiferă și a abilităților personale precum comunicare, prezentarea în public, muncă în echipă, integrare profesională, gândire critică, leadership, etică, motivare intrinsecă, flexibilitate și atitudine.

Tineri profesioniși din industrie, membri activi ai SPE Romanian Section își împărtășesc cunoștințele și experiențele dobândite de-a lungul dezvoltării carierei lor cu studenții, oferindu-le suport și printr-un program de mentorat (https://www.speromania.org/spe-young-professionals-mentoring-program/).

Cei care au participat activ în proiect la edițiile anterioare sunt specialiști ai companiilor Schlumberger, SNGN Romgaz SA, OMV Petrom: