Joi, 21 octombrie 2021, între orele 19:00-21:00, în cadrul Women Entrepreneurship Week (Săptămânii femeilor antreprenor, un eveniment la nivel global) celebrăm antreprenoriatul feminin printr-un panel format din 5 antreprenoare de succes.

Evenimentul (https://fb.me/e/UObHSoS5) va avea loc online, prin intermediul Google Meet. Link-ul pentru acces va fi trimis ulterior, după înregistrarea prin acest formular: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdlWFbwYw0n89…/viewform

Participarea este gratuita.Vom fi în conversație cu aceste uimitoare femei antreprenor care nu se tem niciodată să accepte o nouă provocare, învățând să mențină un echilibru între familie, prieteni și carieră, rămânând în același timp fidele propriilor valori personale.


Andreea Georgiana Matei a înființat Logiclub Smart – primul centru de soroban (aritmetică mentală japoneză) din România certificat Ishido-Shiki (școala numărul 1 din Japonia și fundația de soroban din Japonia).Ioana Maria Pasc a inițiat două afaceri: Pineapple Digital este o agenție boutique de marketing digital axată pe branding, content marketing și creație video; Nook este un spațiu de coworking și mici evenimente în Sibiu, născut din pasiunea pentru arhitectură și frumos.Iulia Mărgineanu oferă servicii medicale stomatologice la cele mai înalte standarde de calitate, prin folosirea tehnologiei de vârf, a materialelor de top și prin instruirea continuă a personalului Voltera Dent.Adelaida Teodora Pascal ajută, prin intermediul platformei Engleza Online, copiii și adulții să vorbească fluent limba engleză. Lecțiile pot fi individuale sau de grup și sunt personalizate pe nevoile clienților.Casandra Rociu a deschis un atelier artizanal unde produce deserturi din ingrediente naturale, premium, pentru iubitorii de dulciuri autentice. Sucre este cunoscut în special datorită eclerurilor în stil și după rețete franceze. 

Vă așteptăm să descoperim informații utile pentru a porni într-o afacere pe cont propriu.