Safeengine

SafeEngine, proiect realizat de Erasmus+, ULBS, UMA, UNINA și UPB

SafeEngine este un proiect realizat în parteneriat de Erasmus+, ULBS, UMA, UNINA și UPB.
În cadrul proiectului te vei antrena cu metode inovative pentru profesia de inginer. Dacă participi, vei primi educație în tendințele actuale, vei deveni mai atractiv pentru companii, mai util pentru societate.
Proiectul SafeEngine oferă cursuri gratuite de:
1. Integrare socială la locul de muncă – vei deprinde abilități de relaționare, vei înțelege principiul respectării drepturilor individuale în societate, vei cunoaște conceptele de integrare socială și de învățare pe tot parcursul vieții.
2. Evaluarea riscurilor pentru mediul înconjurător – iți vei lărgi cunoștințele despre riscurile asupra mediului ale activității de producție, vei afla noțiuni de bază privind siguranța mediului, vei propune soluții.
3. Siguranța în procesele industriale – vei învăța metode de prevenire a pericolelor întâlnite în producție, în special a accidentelor de muncă. Cursul abordează pericolele de primă importanță electrice, chimice, fizice și impactul lor pe termen lung.
4. Sănătatea și securitatea la locul de muncă – prezentarea aspectelor de sănătate și securitate în muncă, abordări moderne.
Înscrie-te până în 25 februarie 2022 și concurează, pentru a fi unul dintre cei șapte studenți care participă la tabăra de vară în Napoli!
👉🏻👉🏻👉🏻http://www.safeengine.eu/registration-page/
Pentru mai multe informații: http://www.safeengine.eu/