Event Meet The Entrepreneur Mihai Balaban

Antreprenori de succes. Învață de la Mihai Balaban

Pentru a transforma o idee de afaceri în succes este nevoie de abilități, creativitate și de un management sănătos în urmărirea obiectivelor de afaceri. Universitatea Lucian Blaga din Sibiu alături de BRCC Sibiu vă invită la un nou eveniment din seria de Meet the entrepreneur.

 Unde și când?

Evenimentul va avea loc joi, 10 noiembrie 2022, de la  ora 19:00  la 20:30, la Facultatea de Inginerie, str. Emil Cioran nr. 4,  aula Moise Tuturea IE 101.

 Cine este Mihai Balaban?

De profesie este inginer economist cu studii aprofundate în management și comunicare. Cele mai importante experiențe avute l-au transformat într-un specialist în management strategic, cu accent deosebit în automatizarea proceselor și a fluxurilor de business. Mai precis, expertiza sa constă în pregătirea organizațiilor atât pentru implementări de soluții software ERP (pentru componentele tangibile ale unei afaceri) și CRM (managementul informațiilor /a componentelor intangibile ale unei afaceri) cât și pentru soluții de tip Business Intelligence (rapoarte și indicatori de performanță).

Mai multe despre omul Mihai Balaban și activitățile în care este implicat cu afaceri și binefaceri, le găsiți accesând: http://mihaibalaban.ro/