Event

Anunț organizare eveniment și invitație înregistrare

Stimați studenți,

Vă invităm vineri, 26.03.2021, în intervalul orar 17:00 – 18:00 să vă alăturați celui de-al treilea eveniment din cadrul Think-Tank-ului INSPIRE – Start-up: Care este profilul unui antreprenor de succes?

Evenimentul se va desfășura online prin intermediul platformei Google Meet.

Link-ul de înscriere la eveniment este: https://forms.gle/XbSezpGPwGB9DnTw5

În ziua desfășurării evenimentului vă vom trimite link-ul de participare.

Speakeri Invitați:

¤  Marius Ciupercă – Founder / General Manager Setrio Soft

¤  Dragoș Nicolaescu – Founder / Angel Investor Visionary Business Consultants

 

Temele abordate:

¤  Care este profilul unui antreprenor de succes?

¤  Cum se poate defini succesul în antreprenoriat și care este scopul activității antreprenoriale, dincolo de obținerea profitului?

¤  Ce ar trebui să știe un student înainte să devină antreprenor și care sunt cele mai importante lecții despre antreprenoriat de la un antreprenor de succes?

¤  Cât de dificil este să gestionezi o companie și care sunt aspectele esențiale de care ar trebui să dispună un student pentru a începe o afacere?

¤  Cum ar trebui să gestioneze succesul și eșecul un antreprenor și care sunt cele mai motivante și demotivante aspecte în antreprenoriat?

¤  Care este programul unui antreprenor de succes și care sunt obiceiurile profesionale care pot ajuta un student să reușească în antreprenoriat?

¤  De ce sunt necesare competențele antreprenoriale și care sunt cele mai importante lecții despre antreprenoriat de la un investitor de succes?

¤  Ce cunoștințe ar trebui să dobândească un antreprenor pentru a avea succes în lansarea unui start-up și care ar trebui să fie procesul de învățare?

¤  Ce aptitudini sunt necesare unui antreprenor pentru a avea succes în lansarea unui start-up și cum se pot exersa?

¤  Care este atitudinea pe care ar trebui să o dezvolte un antreprenor pentru a avea succes în lansarea unui start-up și cum se poate valorifica?

¤  Care sunt etapele, procesele și instrumentele utile care pot facilita lansarea cu succes a unui start-up?

Debate · Create · Inspire

Pentru a rămâne la curent cu proiectul, nu uitați să ne urmăriți pe Facebook și pe website.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 de către Idea Perpetua SRL (P0), Younique Advisers SRL (P1) și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu (P2)