Bosch

Bosch Future Mobility Challenge 2020

Dragi studenti,

 Suntem bucuroși să vă invităm la a treia ediție a Bosch Future Mobility Challenge, competiție ce va avea loc in data de 17 Mai 2020 in Cluj-Napoca. Acest eveniment este destinat studenților indiferent de anul și ciclul de studiu – licență sau masterat- și are drept scop dezvoltarea de algoritmi de condus autonom pentru mașini la scala 1/10, mașini pe care vi le vom pune la dispoziție.

 Cazarea și transportul la Cluj, pentru testare și fazele finale, vor fi asigurate de către Centrul de Inginerie Bosch din Cluj.

 În 2020 vom avea participanți din cel puțin cinci țări europene, iar premiul întâi în valoare de 4500 EUR nu poate decât să vă motiveze să creați voi mașina care să parcurgă perfect traseul.

 Deadline-ul pentru aplicare la competiție este 31.10.2019, iar documentele necesare și mai multe detalii despre eveniment le găsiti scanând codul QR din posterul evenimentului sau pe site-ul www.boschfuturemobility.com .

 Pentru a vedea atmosfera din finala competitiei Bosch Future Mobility Challenge 2019, urmariti after-movie-ul la: www.youtube.com/watch?v=FCbtOcOE9ug .