Romgaz

Rezultate Burse „ROMGAZ Scholarships”

Rezultate concurs Romgaz Scolarships 2023-2024 – Facultatea de Inginerie a ULBS

În atenția studenților la zi din anii III sau IV de studii la specializarea Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor şi a celor care urmează un program de studii universitare de master specializarea Ingineria și managementul gazelor naturale

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. continuă programul de burse „ROMGAZ Scholarships” derulat în colaborare cu Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

În cadrul programului se va acorda un număr de 5 burse pe bază de concurs de dosare și interviu.

Pentru aceste burse, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulativ următoarele condiții:

  • Studenți/masteranzi de cetățenie română;
  • Vârsta maximă – 26 de ani;
  • Sunt studenți integraliști care frecventează Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, la categoriile „fără plată” sau „cu plată”, la zi, în anul III sau IV de studii la specializarea Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor (media anului anterior de studiu minim 8.00)
    sau
    Sunt absolvenți de învățământ superior de stat acreditat din România,  specializarea Inginerie geologică, Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor, Inginerie de petrol și gaze, Inginerie geologică și Transportul, depozitarea și distribuția hidrocarburilor sau orice altă specializare din domeniul petrol și gaze și urmează un program de studii universitare de master specializarea Ingineria și managementul gazelor naturale în cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu.
    Media generală a celor 4 ani de studii de licență minimum 8.00 și media anului anterior de studiu minim 8.00 (pentru masteranzii din anul II).
  • Nu înregistrează venituri din alte surse (de ex.: contract de muncă sau contract de colaborare), cu excepția veniturilor din burse de excelență/de studii/de merit, burse sociale, pensii alimentare, pensii de urmaș, alocații sociale de stat.

Concursul de dosare se va desfășura în perioada: 13 – 24 noiembrie 2023.

Toți cei interesați sunt invitați să consulte Regulamentul concursului care cuprinde toate informațiile necesare privind înscrierea în concurs, documentele necesar a fi înaintate comisiei de analiză a dosarelor și de selecție a candidaților (a se vedea şi anexele la Regulament), dar şi alte detalii referitor la desfășurarea programului de burse.

Regulamentul concursului are caracter public şi este disponibil aici.
Scrisoare motivațională
Acord de prelucrare date cu caracter personal
Informații suplimentare se pot obține şi la adresa de e-mail burse@romgaz.ro.

Succes tuturor candidaților!