Poster LF Mq Etapa II

Concursul de roboți mobili etapa II – powered by Marquardt

În data de 17 mai 2022, începând cu ora 10:00, în holul Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, va avea loc a doua etapă a Concursului de roboți mobili – powered by Marquardt, organizat de Departamentul de Mașini și Echipamente Industriale. Concursul de roboți mobili urmărește identificarea și premierea celor mai bune echipe studențești de proiectanți și programatori de platforme mobile autonome (roboți mobili).

Echipele se vor întrece pe un traseu cu obstacole (linii întrerupte, sensuri giratorii, intersecții etc.), câștigător fiind robotul care parcurge traseul în timpul cel mai scurt. În cadrul acestei etape este permisă echiparea suplimentară a platformelor cu anumite accesorii necesare identificării obstacolelor de pe trasee.

În campionat s-au înscris 20 de echipe din Facultatea de Inginerie a ULBS.

Echipele de studenți ai Facultății de Inginerie sunt formate din peste 70 de studenți de la diferite specializări: Mecatronică, Robotică, Sisteme de Producție Digitale, Calculatoare, Electronică Aplicată, Tehnologia Construcțiilor de Mașini, Mechatronics.

Întregul campionat este sponsorizat de compania Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu, căreia îi mulțumim și pe această cale.

Vă așteptăm să susțineți membrii echipelor în demersul lor de a proiecta și realiza cel mai rapid robot ”line follower”.

Programul etapei a II-a:

8:30 – 10.00  – Antrenamente oficiale pe pista de concurs

10:00 – 10:15  – Deschiderea oficială a manifestării

10:15 – 13:15  – Concurs

13:15 – 13:30  – Festivitatea de premiere