Afis Print GraduatE Universitați 2023

GraduatE.ON

GraduatE.ON este super-puterea noastră prin care investim în tineri talentați, de mai bine de 17 ani. Oferim:

  •  Stagii în diferite departamente din cadrul companiei
  •  Programul care transformă potențialul în realitate
  •  Peste 50% dintre trainee au ajuns să coordoneze echipe şi proiecte
  •  Peste 165 trainee și-au construit o carieră în cadrul companiei

GraduatE.ON este programul dedicat absolvenților talentaţi care îşi doresc să experimenteze activități diverse, să se dezvolte într-un mediu dinamic și să cunoască o mulțime de oameni interesanți. Este SuperExperiența E.ON de mai bine de 17 ani în care creăm poveşti de succes cu final fericit. Pe parcursul acestor ani s-au angajat prin acest program peste 165 de trainee, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei noastre și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte.

Pregătim pentru începutul aventurii trainee-lor în E.ON: un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să își dea seama unde se potrivesc cel mai bine, plus mentori numai unul și unul gata pregătiți să îi încurajeze încă de la începuturile carierei. Programul este potrivit pentru tinerii absolvenți în ultimul an de facultate sau masterat care își doresc să exploreze departamentele companiei, să cunoască lumea energiei și să se dezvolte. Mai jos aveți pozițiile existente împreuna cu un hyperlink, care să redirecționeze la pagina de aplicare.

De asemenea, dacă doriţi să ştiţi mai multe despre povestea trainee-lor noştri actuali, intraţi cu încredere pe pagina noastră de Youtube E.ON România – YouTube.