Call 2.2

HUBCAP are deschis un nou call, cu o finanțare de până la 75k euro

HUBCAP (Hub-ul digital de inovație și platformă colaborativă pentru sisteme fizico-cibernetice) este un proiect dedicat IMM-urilor din Europa, acesta încercând să aducă inovația la un nivel cât mai înalt.

Susținut de inițiativa Smart Anything Everywhere, acest proiect, câștigat prin fonduri europene, se dezvoltă în șapte hub-uri de inovație digitală din Europa, fiecare încorporat în ecosistemul regional de inovație, oferind expertiză tehnică complementară, capabilități experimentale și sfaturi profesionale în domeniile Socio-Fizico-Cibernetice (CPS). Ținta acestui apel este de a sprijini inovația digitală din cadrul IMM-urilor.

HUBCAP are deschis în această perioadă call #2.2 EXPERIMENT care oferă o finanțare de până la 75k € pentru IMM-urile interesate să dezvolte CPS.

Ce au IMM-urile de câștigat prin aplicarea la acest apel?

  1. Oportunitatea de a-și integra soluțiile MBD și CPS în ecosistemul HUBCAP beneficiind astfel de toate avantajele oferite de acesta.
  2. Șansa de a găsi potențiali clienți/colaboratori și de a participa la apelurile HUBCAP, care sunt finanțate cu până la 75.000 € per proiect pentru apelul #2 EXPERIMENTEAZĂ și cu până la 200.000 € per proiect pentru apelul #3 INOVEAZĂ.
  3. O subvenție de 1000€ pentru IMM-uri pentru propunerile câștigătoare.
  4. Acces la un ecosistem sustenabil în care sunt implicați acționari activi din multiple domenii (industrie, sănătate, mediu, robotică etc.)
  5. Acces la servicii de consultanță și la workshop-urile și prezentările care se vor organiza în cadrul HUBCAP.

Mai mult, în pagina web a proiectului puteți consulta kit-ul de documentație pentru acest call și anexele editabile pentru aplicare.

Contact:
Site: https://www.hubcap.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/hubcapRo
Twitter: https://twitter.com/hubcap_eu
https://twitter.com/Hubcap_ro