IT Summer School 2

IT Summer School

Dacă te pasionează tehnologia și vrei să afli mai multe despre inteligența artificială, securitatea cibernetică și cum le poți folosi pentru a crea un viitor mai sustenabil, transformă-ți vara într-o aventură tech și înscrie-te la IT Summer School!

Ce vei descoperi la IT Summer School?

  • Prezentări captivante: afli de la profesioniști cu experiență, oameni din companiile de IT locale, despre cele mai recente inovații și tendințe în IT.
  • Ateliere interactive: participi activ la sesiuni practice, unde înveți să aplici informația aflată. Mai mult, primești îndrumare și sfaturi de la mentori gata să te ajute să-ți dezvolți abilitățile.
  • Comunitate: un grup remarcabil de organizatori, pregătiți să-ți ofere o experiență completă de învățare și dezvoltare.

Perioada: 8-12 iulie 2024 (program zilnic de la 10:00 la 17:00)

Locul desfășurării: Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” 

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că rezervă-ți locul din timp: https://bit.ly/it-summer-school-05

Termenul limită pentru înscrieri este 5 iulie 2024.

IT Summer School este un proiect Tech Trail: Craft Your IT Journey, realizat de Sibiu IT Cluster și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu. Detalii despre proiect aici: https://sibiu-it.ro/it-summer-school/