Hackathon ALS 2023

Invitație Hackathon Logistică în cadrul Automotive Logistics Summit 2023

Revista Intermodal&Logistics reia seria evenimentelor AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT și organizează prima conferință post-pandemie, pe 9 și 10 martie 2023, la Sibiu.

Cu această ocazie se organizează și primul hackathon de logistică din Romania, la care studenții Facultății de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu sunt invitați.

Concursul se adresează studenților din facultățile de profil din Romania și va avea loc cu ocazia celei de-a cincea ediții a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, pe 9 martie la Hotel Ramada, Sibiu.

Avându-și originile in domeniul IT, hackatoanele au fost inițial concursuri dedicate dezvoltatorilor de software, dar conceptul a fost preluat și in alte domenii.

În cadrul primului hackathon de logistică din Romania vor exista 4 echipe de studenți, formate din 3-4 membri, care în decursul a 8 ore vor trebui sa identifice o soluție la o problema propusă de un juriu format din profesioniști în domeniu.

De asemenea, pe parcursul concursului, echipa va avea la dispoziție și un mentor care îi va sprijini și ghida, dacă este nevoie.

La finalul evenimentului, echipele își vor prezenta soluțiile în fața audienței și va avea loc o festivitate de premiere.

Găsiți mai multe detalii accesând: AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2023, www.