Tie M

Noi performanțe pentru studenții Facultății de Inginerie din cadrul ULBS

Două echipe din cadrul Facultății de Inginerie au participat la Craiova, pe 20 octombrie, la concursurile TEHNICI DE INTERCONECTARE ÎN ELECTRONICĂ (TIE) și TIE-M, rezultatele lor fiind remarcabile. Echipa de proiectare mecanică (TIE-M), formată din studenții Ion Alexandru Tudor, Paul Gliga, Claudiu Gresoiu și Ravi Stan a obținut locurile II (Ion-Alexandru Tudor) și locul III (Paul Gliga,) în cadrul concursului.

Concursul TIE este o prestigioasă competiție profesională studențească, care are ca scop promovarea proiectării asistate de calculator (CAD-CAM-CAE) a modulelor electronice și care atrage participanți din diferite universități încă din anul 1992. La rândul său, concursul TIE-M este o ramură a concursului TIE, care se concentrează pe abilitățile CAD de proiectare mecanică ale studenților de inginerie mecanică. Echipa TIE a fost coordonată la această ediție de lect. univ. dr. ing. Iulian Bouleanu, iar cea înscrisă în competiția TIE-M, de către lect. univ. dr. ing. Radu Emanuil Petruse.

Îi felicităm încă o dată pe studenții noștri și mulțumim sponsorului, Continental Automotive Sibiu, implicat activ în modernizarea laboratoarelor noastre și care a susținut participarea la acest eveniment dedicat noilor tehnologii.