Marquardt

Practică studențească în lumea virtuală Marquardt

Marquardt Sibiu îţi oferă posibilitatea să faci practică în domeniul automotive de acasă, în condiții de pandemie. Și, fiindcă știm că nu toți studenții sunt la fel, îți oferim nu unul – ci trei stagii de practică, la alegere în funcție de interesele tale academice și profesiile pe care le vizezi pentru viitor.
Te invităm în compania Marquardt virtuală, unde poți să-ți pui în aplicare cele mai ambițioase vise! Poți să te lansezi în Cercetare-Dezvoltare! Poți să te familiarizezi cu producția de componente mecatronice de vârf! În afară de informații, cunoştinţe şi abilități, stagiile noastre de practică îţi vor furniza şi informaţii extrem de utile despre mediul de lucru pentru care te pregăteşti. Mentorii noștri vor lucra cu tine, te vor ghida pe parcursul fiecărei etape, îți vor sta la dispoziţie pentru întrebări şi îți vor acorda sprijinul pentru ca stagiul tău să te propulseze spre lumea producției automotive de vârf.
Dacă vrei să deschizi ușa către meseria ta de mâine, să-ți pui la încercare cunoştinţele în lumea Marquardt, pentru a-ți lansa proiectele personale în mașinile viitorului, noi îţi oferim ocazia de a face practică într-unul din cele trei module de mai jos:
• WORKSHOP EMBEDDED SOFTWARE
Cuvântul cheie care te aduce în echipa noastră este CONSTRUCTIV!
Se desfășoară online! Dacă vrei să cunoști lumea embedded prin microcontrollere și programare C, atunci ai venit în locul potrivit. Workshopul este centrat pe dezvoltarea unei aplicații embedded într-un simulator de microcontroller.
Înscrieri: 15.02.2021 – 28.02.2021
Desfășurare: 01.03.2021 – 23.04.2021
• SPEED CODE
Cuvântul cheie este PROVOCATOR!
Se desfășoară online! Dacă dorești să-ți testezi abilitățile de programare C, sau pur și simplu să arăți colegilor de grupă cât de tare ești. Need for Speed! Skills for Code! Întâlnirea se desfășoară în format de competiție online. Cuprinde provocări des întâlnite de inginerii software embedded în proiectele reale.
Înscrieri: 01.03.2021 – 19.03.2021
Desfășurare: 10.05.2021 – 13.06.2021
• SUMMER INTERNSHIP
Cuvântul cheie este RESPONSABIL!
Se desfășoară online! Dacă dorești să-ți începi cariera de inginer software și să lucrezi în echipe adevărate, aici e de tine! Cuprinde dezvoltarea unei aplicații cu specific embedded în contextul lucrului de acasă.
Înscrieri: 01.03.2021 – 19.03.2021
Desfășurare: 05.07.2021-31.08.2021
Pentru înscrieri și eventuale întrebari, vă rugăm să ne contactați la:
catalin.stan@marquardt.com
anda.antonescu@marquardt.com