Gds

GSD Software & Technology

Dă sens carierei tale în domeniul IT și fii mai mult decât un programator care scrie cod si rezolvă task-uri! Dacă simți că viitorul tău în domeniul IT ar trebui să însemne mai mult decât un simplu job, vino să ne cunoaștem!
Aplică la programul de training organizat de una dintre cele mai inovatoare companii de tehnologie din Sibiu și pregătește-te să devii dezvoltator software profesionist!
A fi un dezvoltator software de succes nu înseamnă doar a utiliza fluent cele mai recente tehnologii și limbaje de programare, ci, de asemenea, a aborda lucrurile în perspectivă și a înțelege tot procesul de dezvoltare. Unul dintre obiectivele noastre este să te ajutăm să înțelegi importanța standardelor înalte și a bunelor practici de a scrie cod sursă, care să fie eficient, sigur și ușor de întreținut.
Complementar aptitudinilor tehnice, vei studia aspectele fundamentale ale procesului de dezvoltare software și vei obține informații care iți vor permite sa înțelegi mai bine rolul tău în fiecare stadiu și responsabilitățile specifice.
Ești persoana potrivită, dacă:
– îți dorești să faci performanță, iar viziunea ta despre viață este construită pe baza unor principii și valori;
– ești student(ă) în an terminal sau absolvent(ă) al unei facultăți de profil IT;
– te pregătești să devii programator și dorești să percepi imaginea de ansamblu a acestui domeniu și rolul tău în procesul de dezvoltare software;
– ești preocupat de dezvoltarea competențelor tale tehnice și cauți o soluție mai rapidă și mai eficientă decât studiul individual;
– ești deja inițiat(ă) în domeniu, dar simți nevoia unei abordări structurate și a unor cunoștințe care să întregească experiența ta practică și care sa îți permită să duci cariera ta la un nivel superior.
La GSD dezvoltăm tehnologie pentru business și oferim servicii și soluții la nivel internațional, de înaltă calitate, alături de o echipă în care oamenii se simt în siguranță, inspirați și creativi. Împreună, dezvoltăm mai mult decât o companie. Construim o cultură axată pe principii și valori.
Înainte de a fi o companie de tehnologie, GSD este un loc în care vei putea evolua din punct de vedere personal. Dacă îți dorești cu adevărat asta, te provocăm să aplici.
Trimite până la 10 octombrie 2021, un CV actualizat și detaliat, la careers@gsdgroup.net, însoțit de motivația ta autentică pentru participarea la această sesiune de training! Vom reveni cu un răspuns în care te vom informa dacă te-ai calificat în etapa următoare de selecție. Dacă vrei să afli mai multe despre programele noastre de pregătire, scrie-ne și ne asigurăm că vei primi toate informațiile necesare.