2

Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”

Astăzi am avut o zi plină de informații valoroase despre energia regenerabilă și eficiența energetică la atelierul nostru de informare pentru cetățeni, organizat în Sala mare a Consiliului Județean Sibiu. Ne-am bucurat să vedem oameni interesați și dornici să afle mai multe despre cum putem contribui la protejarea mediului înconjurător prin utilizarea energiei regenerabile și eficientizarea consumului de energie.

👏 Mulțumim tuturor celor prezenți, iar pentru cei care nu ați putut ajunge, vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook a ULBS și a Facultății de Inginerie a ULBS, pentru a afla detalii despre evenimentele viitoare și soluțiile disponibile pentru a deveni mai eficient energetic.
Haideți să contribuim cu toții la protejarea mediului înconjurător și la îmbunătățirea calității vieții noastre prin energia regenerabilă și eficiența energetică!

___________________________________________________________________
Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”  este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, având o valoare de 222.263 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.