Img549

Open Doors HeidelbergCement – Fabrica de la Chișcădaga

Liderii mondiali în domeniul materialelor de construcții le oferă studenților posibilitatea de a parcurge întregul flux de producție direct de la specialiști

Compania HeidelbergCement organizează pe data de 26 aprilie ziua porților deschise în cadrul fabricii de ciment de la Chișcădaga, în apropierea orașului Deva. Studenților aflați în ani terminali și masteranzilor li se va oferi ocazia de a afla direct de la specialiști ce înseamnă să lucreze în industria cimentului.

Cei care sunt interesați să afle cum se produce cimentul și cum funcționează echipamentele dintr-o fabrică de ciment sau cei care doresc să parcurgă întregul flux de producție alături de angajații HeidelbergCement sunt invitați să afle toate aceste lucruri direct de la fabrica din Chișcădaga. Transportul va fi asigurat de către organizatori, astfel încât studenților Facultății de Inginerie a ULBS nu li se va percepe nicio taxă de participare la eveniment.

O altă veste bună pentru studenți este aceea că prin aplicarea la evenimentul Open Doors, ei se înscriu implicit prin atașarea CV-ului la programul de internship și la trainingurile puse la dispoziție de către compania HeidelbergCement. În funcție de aptitudinile lor, tinerii vor fi selectați atât pentru aceste programe, cât și pentru evenimentul de la Chișcădaga.

Participarea la Open Doors este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă aici.