Logorobotec

Robot Engineering Contest (RoboTEC) 2016

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC) din cadrul Universității Politehnica Timișoara, vă informează că va organiza proiectul Robot Engineering Contest (RoboTEC), care reprezintă un concurs internațional adresat studenților.

RoboTEC se va desfășura în perioada 01 – 03 aprilie 2016 în cadrul Universității Politehnica Timișoara și este dedicat pasionaților de robotică. Studenții doritori se pot înscrie până în 24 martie. În cadrul proiectului se pot înscrie echipe formate din doi studenți (indiferent de ciclul de studiu) care pot fi coordonați de către un profesor ce poate contribui activ la construirea roboțelului, urmând ca, pe perioada concursului, masa și cazarea participanților să fie asigurate de către organizatori.

Accesând site-ul http://robotec.ligaac.ro, aveți posibilitatea să aflați detalii despre construirea roboților, regulamente și probe. De asemenea, pe site mai găsiți formularul de înscriere și date de contact relevante.

De menționat este faptul că roboțeii participanți trebuie să fie funcționali dinaintea concursului. Pe perioada concursului este permisă doar configurarea și reparația lor în laboratoarele puse la dispoziție de organizatori.